Låne penger til bil

Låne penger til bil

Hvis du har pekt deg ut drømmebilen, men mangler penger, så kan det fremdeles være håp. Med et forbrukslån, er det mulig å låne penger til bil og det er ofte lavere kostnader enn ved et rent forbrukslån. Det er ulike vilkår i markedet, men det er noen utlånsbanker som gir deg en konkurransedyktig pris.
Bilen, enten den er ny eller brukt, kan enkelt finansieres med billig forbrukslån hos Loans.no. Fordelen med denne typen lån uten sikkerhet, er at du kan lån pengene på forhånd, før du har pekt deg ut en bil å kjøpe, og vet hvilken kjøpekraft du eventuelt vil ha.

Forbrukslån til bil

Forbrukslån til bil skiller seg ikke ut fra et ordinært forbrukslån. I noen tilfeller kan det være smart å ta opp et lån uten sikkerhet for å finansiere bilkjøpet, og det har med den effektive renten å gjøre, men også kasko på bilen.
Siden det er mulighet for lengre tilbakebetalingstid på lånet, i forhold til et ordinært billån med sikkerhet, er det i noen tilfeller mer gunstig å få et lån uten sikkerhet eller pant. Hvor mye egenkapital du har vil avgjør rentene. Noen forbrukslån til bil er veldig konkurransedyktige og renten forbrukslånet kan faktisk bare være en eller to prosenter høyere.

Spar penger på å sammenligne forbrukslån til bil

Sammenlign flere forbrukslån til bil for å finne den laveste renten. Det er i rentene du kan spare mest mulig penger. Renten blir fastsatt av hvor stabil økonomi du har og mange andre faktorer, men det er ikke sikkert du får beste tilbud på første forsøk.
Forbrukslån har mange fordeler, men det er ingen hemmelighet, at rentene kan være forholdsvis høye. Ved å sammenligne forbrukslån til bil kan det være betydelige beløp du sparer. Det billigste lånet du kan få er billån, fordi her har banken pant og tar en mindre risiko ved å låne deg penger. I noen tilfeller er det ikke alltid det lar seg gjøre, fordi du skal helst ha egenkapital for at banken skal gi deg lavest mulig rente.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *