Kapitalkassen hjelper deg

Kapitalkassen er en unik internettside som hjelper deg med å finne den finansieringen du trenger. Før var verden et jakt og byttesamfunn. I dag er dette erstattet med penger, som er et blitt et allmenngodkjent verktøy for alle typer bytter. Vi bytter tjenester mot penger og varer mot penger. Alle former for anskaffelser og salg i dagliglivet gjøres med penger.

Det er mange fordeler med penger som et verktøy for bytte. Det tar mye mindre plass, det effektiviseres samfunnet slik at ikke alle trenger å jakte og det spesialiserer samfunnet slik at man kan leve av en ting man er god til. Penger er også sett på som noe negativt da anskaffelsen av mer penger kan bli en besittelse. Det kan også være vanskelig for mange å vite verdien av penger og spesielt vanskeligheten med å skaffe mer penger enn det man har lyst til å bruke.

Forbruk er noe vi er oppfordret til. Vi hører stadig at forbruk hjelper økonomien. Det er med andre ord positivt å kjøpe noe. Det er positivt å bruke penger. Når det er sagt er det også nødvendig å bruke penger i de fleste sammenhenger da man må bruke penger for å overleve. Vi trenger penger til mat, klær og husrom. Det koster også penger å komme seg rundt. Sykkel, buss eller bil koster alle penger, selv om det er stor forskjell i hvor mye det koster å bruke de forskjellige kommunikasjonsmidlene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *